میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) مبارکباد

میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) مبارکباد

شهادت امام جعفر صادق (ع) تسلیت باد

شهادت امام جعفر صادق (ع) تسلیت باد

طلیعه بهار طبیعت و آغاز سال نو مبارک باد

طلیعه بهار طبیعت و آغاز سال نو مبارک باد

السّلام علیک یا صاحب الزّمان

السّلام علیک یا صاحب الزّمان

السّلام علیک یا فاطمة الزّهرا ایتها الصّدیقة الطاهره

السّلام علیک یا فاطمة الزّهرا ایتها الصّدیقة الطاهره

نیمه شعبان میلاد مسعود امام زمان حضرت مهدی

نیمه شعبان میلاد مسعود امام زمان حضرت مهدی "عج" مبارکباد

سلام من به مدینه به غربت صادق سلام من به بقیع و به تربت صادق

سلام من به مدینه به غربت صادق
سلام من به بقیع و به تربت صادق
مرکز امام علی (ع) محفلی گرم، فضائی نورانی و سرشار از صفا و معنویت

مؤسسه امام علی علیه السّلام پیشرو در امر خدمات رسانی به جامعه ایرانی و فارسی زبانان مقیم کانادا

Imam Ali Center, is a successful guide in providing services within various fields to the Iranian/Persian communities living in North America.

 برای تصویر بزرگتر جدول اینجا کلیک کنید
رمضان ماه میهمانی خدا

برای تصویر بزرگتر جدول اینجا کلیک کنید

رمضان، ماهی است که در آن قرآن نازل شد. بنابراین، رابطه ویژه ای میان قرآن و ماه رمضان وجود دارد؛ یعنی همان گونه که در فصل بهار، عالم طبیعت و انسان، شادابی خاص و حیاتی دوباره پیدا می کند، رمضان نیز بهار قرآن است. دوستداران قرآن در این ماه بیش از پیش به قرآن نزدیک می شوند و با خواندن و یادگیری و فهمیدن معارف آن، به دل هایشان حیات مجددی می بخشند. علی(ع) می فرماید: «کتاب خداوند تعالی را یاد بگیرید؛ زیرا قرآن، بهار دل هاست». در رمضان، ماه انس با قرآن، باید ویژگی همدم بودن با قرآن را در خود ایجاد کنیم و رابطه تنگاتنگ و جدی با آن داشته باشیم؛ زیرا قرآن، کتاب کامل انسان سازی است، به گونه ای که همه برنامه ها و رموز تکامل را دربردارد. قرآن، سخن خدا است و عمل به آن، سبب پیروزی و رستگاری در دنیا و آخرت است. هرگاه قرآن را بشناسیم، به عظمت نازل کننده آن پی ببریم و محتوایش را دریابیم، سپس با عشق، با آن ارتباط فکری و عملی برقرار کنیم، می توانیم ادعا کنیم که با قرآن انس گرفته ایم. ۲- فضیلت و آثار تلاوت قرآن الف) پاداش الهی آنان که کتاب خدا را می خوانند، نماز را برپا می دارند و از آنچه ما روزی شان کرده ایم، پنهان و آشکار به فقیران انفاق می کنند، امید تجارتی دارند که هرگز زیان و زوال نخواهد یافت.(فاطر:۲۹) آیا تا به حال با خداوند معامله کرده اید؟ معامله ای که سرمایه آن، قرآن و نماز و انفاق است. ب) شکوفایی ایمان شکوفایی ایمان، با قرآن خواندن به دست می آید. آیا می دانید که با خواندن آیه هایی از قرآن در روز، می توانیم ایمانمان را شکوفا سازیم. ج) نورانیت و جلای قلب ها خواندن قرآن، قلب های زنگار گرفته را جلا می دهد. بیایید روزانه با خواندن چند آیه قرآن، زنگارهای قلب خود را شست وشو دهیم. د) کفاره گناهان قرآن خواندن، کفاره گناهان و سپر آتش و ایمنی از عذاب است. با خواندن قرآن، خود را در برابر عذاب الهی ایمن سازیم. ه) دوری از تنهایی هر کس با خواندن قرآن انس گیرد، دوری برادران و دوستان، او را وحشت زده نمی کند. سخن گفتن با خداوند، تو را از تنهایی نجات می دهد. و) دوری از فقر هر که قرآن بخواند، توانگری است که دیگر فقیر نمی شود. با خواندن آیه های قرآن، خانه هایتان را منبع رحمت ها و ارزاق الهی کنید. ی) سعه صدر و روشنی دل بهترین ذکر و سخن، قرآن است. با قرآن است که سینه ها فراخ و درون ها روشن می شود. بیایید در ماه رمضان، آرامش به دست آمده از قرآن خواندن را تجربه کنیم.

ادعیه روزانه ماه مبارک رمضان
ادعیه روزانه ماه مبارک رمضان

ادعیه روزانه ماه مبارک رمضان

دعای رؤیت هلال ماه رمضان در شب اول ماه رمضان به جست وجوی هلال ماه بپردازید و پس از رؤیت هلال رو به قبله بیاستید و دست‌ها را به سوی آسمان بلند و هلال را خطاب کرده و بگویید: «رَبِّی وَ رَبُّکَ اللّهُ رَبُّ الْعالَمِینَ. اللّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالْأَمْنِ وَالْإِیمانِ وَالسَّلامَةِ وَالْإِسْلامِ وَالْمُسارَعَةِ إِلی مَا تُحِبُّ وَتَرْضی. اللّهُمَّ بارِکْ لَنا فِی شَهْرِنا هذَا، وَارْزُقْنا خَیْرَهُ وَعَوْنَهُ، وَاصْرِفْ عَنَّا ضُرَّهُ وَشَرَّهُ وَبَلاءَهُ وَفِتْنَتَهُ.» دعای پیامبر (ص) هنگام رؤیت هلال ماه رمضان... روایت شده: زمانی که رسول خدا (صلی الله علیه و آله) هلال ماه رمضان را رؤیت می‌کرد، روی شریفش را به جانب قبله می‌گرداند و می‌گفت: اللّٰهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالْأَمْنِ وَالْإِیمانِ وَالسَّلامَةِ وَالْإِسْلامِ وَالْعافِیَةِ الْمُجَلَّلَةِ وَدِفاعِ الْأَسْقامِ وَالْعَوْنِ عَلَی الصَّلاةِ وَالصِّیامِ وَالْقِیامِ وَتِلاوَةِ الْقُرْآنِ. اللّٰهُمَّ سَلِّمْنا لِشَهْرِ رَمَضانَ، وَتَسَلَّمْهُ مِنّا، وَسَلِّمْنا فِیهِ حَتَّیٰ یَنْقَضِیَ عَنَّا شَهْرُ رَمَضانَ وَقَدْ عَفَوْتَ عَنَّا وَغَفَرْتَ لَنا وَرَحِمْتَنا. خدایا، این ماه را بر ما نو کن به ایمنی و ایمان و سلامت و اسلام و عافیت بزرگ و دفاع در برابر بیماری‌ها و یاری بر نماز و روزه و شب‌زنده‌داری و تلاوت قرآن. خدایا، ما را برای ماه رمضان سالم گردان و ماه رمضان را از ما سالم دریافت کن و ما را در آن تا از ما بگذرد به‌سلامت دار درحالی‌که از گناهان ما درگذشته و ما را مورد آمرزش و رحمت خویش قرار داده باشی.

ادامه مطلب
اعمال و دعاهای مشترک
توصیه های مستحب

اعمال و دعاهای مشترک

اول: افطار است و مستحب است که بعد از نماز شام افطار کند مگر آنکه ضعف بر او غلبه کرده باشد یا جمعى منتظر او باشند دوم: آنکه افطار کند با چیز پاکیزه از حرام و شبهات و بهتر آن است که به خرماى حلال افطار کند تا ثواب نمازش چهار صد برابر گردد و به خرما و آب و به رطب و به لبن و به حلوا و به نبات و به آب گرم به هر کدام که افطار کند نیز خوب است . سوم: آنکه در وقت افطار دعاهاى وارده آن را بخواند از جمله آنکه بگوید: اللَّهُمَّ لَکَ صُمْتُ وَ عَلَى رِزْقِکَ أَفْطَرْتُ وَ عَلَیْکَ تَوَکَّلْتُ تا خدا عطا کند به و ثواب هر کسى را که در این روز روزه داشته و اگر دعاى اللَّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظِیمِ را که سید و کفعمى روایت کرده ‏اند خواند فضیلت بسیار یابد و روایت شده که: حضرت امیر المؤمنین علیه السلام هر گاه مى‏خواست افطار کند مى‏گفت: ِبسْمِ اللَّهِ اللَّهُمَّ لَکَ صُمْنَا وَ عَلَى رِزْقِکَ أَفْطَرْنَا فَتَقَبَّلْ [فَتَقَبَّلْهُ‏] مِنَّا إِنَّکَ أَنْتَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ چهارم: در لقمه اول بگوید بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ اغْفِرْ لِی تا خدا او را بیامرزد (و در خبر است که: در آخر هر روز از روزهاى ماه رمضان خدا هزار هزار کس را از آتش جهنم زاد مى‏کند پس از حق تعالى بخواه که تو را یکى از آنها قرار دهد) پنجم: در وقت افطار سوره قدر بخواند. ششم: در وقت افطار تصدق کند. وافطار دهد روزه داران را اگر چه به چند دانه خرما یا شربتى آب باشد... واز حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت است که: کسى که افطار دهد روزه دارى را از براى او خواهد بود مثل اجر آن روزه دار بدون آنکه از اجر او چیزى کم شود و هم از براى او خواهد بود مثل آن عمل نیکویى که بجا آورد آن افطار کننده به قوه آن طعام) (و آیت الله علامه حلى در رساله سعدیه از حضرت صادق علیه السلام نقل کرده که فرمود: هر مؤمنى که اطعام کند مؤمنى را لقمه‏اى در ماه رمضان بنویسد حق تعالى براى او اجر کسى که سى بنده مؤمن آزاد کرده باشد و از براى او باشد نزد حق تعالى یک دعاى مستجاب. هفتم: در هر شب خواندن هزار مرتبه إنا أنزلناه وارد است هشتم در هر شب صد مرتبه حم دخان را بخواند اگر میسر شود. نهم: سید روایت کرده که: هر که این دعا را بخواند در هر شب ماه رمضان آمرزیده شود گناهان چهل سال او اللَّهُمَّ رَبَّ شَهْرِ رَمَضَانَ الَّذِی أَنْزَلْتَ فِیهِ الْقُرْآنَ وَ افْتَرَضْتَ عَلَى عِبَادِکَ فِیهِ الصِّیَامَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْزُقْنِی حَجَّ بَیْتِکَ الْحَرَامِ فِی َعامِی هَذَا وَ فِی کُلِّ عَامٍ وَ اغْفِرْ لِی تِلْکَ الذُّنُوبَ الْعِظَامَ فَإِنَّهُ لا یَغْفِرُهَا غَیْرُکَ یَا رَحْمَانُ یَا عَلامُ . دهم: در هر شب بخواند بعد از مغرب دعاى حج را. دعای افتتاح

ادامه مطلب
السلّام علیک یا صاحب الزمان

حضرت مهدی(عج): فَاِنّا یحیطُ عِلمُنا بِأَنبائِكُم و لایعزُبُ عَنّا شَیءٌ مِن اَخباركُم... ما از اوضاع شما کاملاً باخبریم و هیچ چیز از احوال شما بر ما پوشیده نیست.
(بحار، ج ٥٣، ص ١٧٥)

ویژگی های حکومت امام زمان (عج)

از جمله ویژگی های حکومت مهدوی(عج) توسعه علم و دانش و صنعت و فناوری است. در روایات مربوط به دوران حکومت حضرت مهدی (عج) به مسائلی اشاره شده که هریک حکایت از پیشرفت فوق العاده علم و دانش و فناوری و صنعت در آن زمان دارد.

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

خدایا در ظهور امام زمان "عج" تعجیل بفرما

  سؤال و جوابهای متداول (FAQ's)

Our online programs will be started in the month of Ramadhan and Muharram. Please check our website for the details.

  Google Reviews - نظرات شما

هدایا و کمک های مالی به مرکز امام علی علیه السلام

Donate Now

در حال حاضر مجالس حضوری بر قرار نمیباشد

مناسبتهای بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد

Get Directions
 Contact Imam Ali Centre

P.O. BOX 63666 V7P3P1

6047214111
Contact Us Page

info@imamalicentre.com :Email
 Live  Programs for the holy month of ramadan

.Live-streaming on YouTube is available right now

Live-stream Youtube Page

حاضرین در سایت

ما 114 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم