مطالب وبسایت

با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان و عرض تبریک حلول ماه شوال باطلاع میرساند، که بنا بر اعلان نظر حضرت حجة الاسلام دکتر حجازی و با عنایت به 

نظر اکثر علما و مراکز شیعی در آمریکای شمالی امروز پنجشنبه آخرین روز ماه مبارک رمضان و فردا جمعه 21 ماه اپریل، اول شوال و روز عید سعید فطر میباشد.

انشاءالله مراسم نماز عید با دعای ندبه و تکبیرات همچون سال گذشته و از طریق کانال یوتیوب مرکز امام علی علیه السّلام با همراهی حضرت حجة الاسلام دکتر حجازی بصورت آنلاین برگزار خواهد شد.

کیفیت و زمان مراسم نماز عید:

•   دعای ندبه رأس ساعت 7:00 صبح عید

•    تکبیرات نماز رأس ساعت 7:20 صبح

•  شروع نماز بعد از تکبیرات و با همراهی حضرت حجة الاسلام دکتر حجازی بصورت همزمان و بانیت فرادا اقامه خواهد شد.

 میزان زکات فطره و کفاره:

فطریه برای هر نفر 15 دلار و کفاره برای هر روز 5 دلار تعیین گردیده است.

 

نحوه پرداخت: 

•  از طریق ایمیل مرکز: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

•  واریز به حساب مرکز:  Direct Deposit to: Bank of Montreal  (BMO) Account Number:  001-0744 8936 116

•  پرداخت نقدی:  برای هماهنگی با شماره 6047157712 تماس حاصل فرمائید.

•  لطفا توجه فرمائید: به هنگام پرداخت فطریه، چنانچه سادات میباشید آن را در ایمیل و یا قبض پرداخت مشخص فرمائید. 

برای ورود به کانال یوتیوب مرکز لینک ذیل را کلیک نمائید:

 https://www.youtube.com/c/ImamAliCenterVancouverBC

 

**************************************************************************************

احکام مربوط به زکات فطره

کسی که موقع غروب شب عید فطر، بالغ و عاقل است، و بیهوش و فقیر و برده نیست، باید برای خودش و کسانی که نان‌خور او هستند، هر نفری یک صاع که گفته می‌شود تقریباً سه کیلو است از غذاهای معمول در شهرش مانند گندم یا جو یا خرما یا
 
کشمش، یا برنج یا ذرّت به مستحق بدهد، و اگر به‌جای آن پول هم بدهد، کافی است، و احتیاط لازم آن است که از غذاهایی که در شهرش معمول نیست ندهد هرچند گندم یا جو، یا خرما یا کشمش باشد.
 
مسأله 2004 ـ کسی که مخارج سال خود و عیالش را ندارد و کسبی هم ندارد که بتواند مخارج سال خود و عیالش را بگذراند، فقیر است و دادن زکات فطره بر او واجب نیست.
 
مسأله 2005 ـ انسان فطره کسانی را که در غروب شب عید فطر نان‌خور او حساب می‏شوند باید بدهد، کوچک باشند یا بزرگ، مسلمان باشند یا عیر مسلمان، دادن خرج آنها بر او واجب باشد یا نه، در شهر خود او باشند یا در شهر دیگر.
 
مسأله 2006 ـ اگر کسی را که نان‌خور اوست و در شهر دیگر است وکیل کند که از مال او فطره خود را بدهد، چنانچه اطمینان داشته باشد که فطره را می‏دهد، لازم نیست خودش فطره او را بدهد.
 
مسأله 2007 ـ فطره مهمانی که پیش از غروب شب عید فطر وارد شده، و شب را نزد او مانده و نان‌خور او ـ هرچند موقتاً ـ حساب می‌شود، بر او واجب است.
 
مسأله 2008 ـ فطره مهمانی که بعد از غروب شب عید فطر وارد می‌شود در صورتی که نان‌خور او حساب شود ـ بنا بر احتیاط ـ بر او واجب است و الاّ واجب نیست، و کسی را که انسان برای افطار شب عید دعوت می‌کند نان‌خور به حساب نمی‏آید، و فطره‌اش بر صاحب‌خانه نیست.
 
مسأله 2009 ـ اگر کسی موقع غروب شب عید فطر دیوانه باشد، در صورتی که دیوانگی او تا ظهر روز عید فطر باقی باشد، زکات فطره بر او واجب نیست، و الاّ ـ بنا بر احتیاط واجب ـ لازم است فطره را بدهد.
 
مسأله 2010 ـ اگر پیش از غروب بچه بالغ شود، یا دیوانه عاقل گردد، یا فقیر غنی شود، در صورتی که شرایط واجب شدن فطره را دارا باشد، باید زکات فطره را بدهد.
 
مسأله 2011 ـ اگر در موقع غروب شب عید فطر، شرایط وجوب زکات فطره نباشد ولی پیش از ظهر روز عید آن شرایط پیدا شود، احتیاط واجب آن است که زکات فطره را بدهد.
مسأله 2014 ـ اگر بعد از غروب شب عید فطر بچه‌دار شود، واجب نیست فطره او را بدهد، ولی اگر پیش از غروب بچه‌دار شود، یا ازدواج کند اگر نان‌خور او شمرده شوند باید فطره آنها را بدهد، و اگر نان‌خور دیگری باشند بر او واجب نیست، و اگر نان‌خور کسی نباشند فطره زن بر خودش واجب است، و بر بچه چیزی نیست.
 
مسأله 2015 ـ اگر انسان نان‌خور کسی باشد و پیش از غروب نان‌خور کس دیگر شود، فطره او بر کسی که نان‌خور او شده واجب است، مثلاً اگر دختر پیش از غروب به خانه شوهر رود، باید شوهرش فطره او را بدهد.
 
مسأله 2016 ـ کسی که دیگری باید فطره او را بدهد، واجب نیست فطره خود را بدهد، ولی اگر آن شخص، بدون عذر یا به سبب فراموشی، فطره را ندهد بر خود انسان ـ بنا بر احتیاط ـ واجب می‌شود که چنانچه دارای شرایط گذشته در مسأله (2003) باشد فطره خویش را بدهد. و همچنین اگر فرد غنی، نان خور شخصی که فقیر است باشد، بر فقیر مذکور پرداخت فطره واجب نیست و چنانچه فردِ غنی دارای شرایط وجوب زکات فطره باشد، بر خود او، پرداخت زکات فطره واجب می شود.
 
مسأله 2017 ـ اگر کسی که فطره او بر دیگری واجب است خودش فطره را بدهد، از کسی که فطره بر او واجب شده ساقط نمی‏شود.
 
مسأله 2018 ـ کسی که سید نیست، نمی‌تواند به سید فطره بدهد، حتی اگر سیدی نان‌خور او باشد، نمی‌تواند فطره او را به سید دیگری بدهد.
 
مسأله 2019 ـ فطره طفلی که از مادر یا دایه شیر می‏خورد، بر کسی است که مخارج مادر یا دایه را می‏دهد، ولی اگر مادر یا دایه مخارج خود را از مال طفل برمی‌دارد، فطره طفل بر کسی واجب نیست.
 
مسأله 2020 ـ انسان اگرچه مخارج عیالش را از مال حرام بدهد، باید فطره آنان را از مال حلال بدهد.
 
مسأله 2021 ـ اگر انسان کسی را اجیر نماید مانند بنّا یا نجّار یا خدمتکار، و مخارج او را بدهد به‌طوری که نان‌خور او محسوب شود، باید فطره او را هم بدهد، ولی چنانچه فقط مزد کارش را بدهد، واجب نیست فطره او را بدهد.
 
مسأله 2022 ـ اگر پیش از غروب شب عید فطر بمیرد، واجب نیست فطره او و عیالش را از مال او بدهند، ولی اگر بعد از غروب بمیرد، مشهور فرموده‌اند باید فطره او و عیالش را از مال او بدهند، ولی این حکم خالی از اشکال نیست، و مقتضای احتیاط ترک نشود.
 
 

در حال حاضر مجالس حضوری بر قرار نمیباشد

مناسبتهای بعدی متعاقبا اعلام خواهد شد

Get Directions
 Contact Imam Ali Centre

P.O. BOX 63666 V7P3P1

6047214111
Contact Us Page

info@imamalicentre.com :Email
 Live  Programs for the holy month of ramadan

.Live-streaming on YouTube is available right now

Live-stream Youtube Page

حاضرین در سایت

ما 86 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم